Anar de colònies a la zona volcànica de la Garrotxa

Anar de colònies a la zona volcànica de la Garrotxa

Vols que els teus nens i nenes gaudeixin i aprenguin sobre la natura de la Garrotxa? Veniu a gaudir de les colònies a Lava Parc d’una forma divertida. Aprendre a la zona volcànica de la Garrotxa és una experiència didàctica i enriquidora pels que més estimes.

Els més joves de les escoles estan impacients per saber on aniran de colònies. Per això volem informar en aquesta article a pares, mares, professors i directors d’escola sobre la idea de venir a les nostres terres a mostrar-los la bellesa i la gran quantitat de sorpreses que amaga el Parc Natural de la zona Volcànica de la Garrotxa. En aquest article on us farem un resum de les propostes i activitats que podreu trobar a Lava Parc.

Els alumnes de P3, P4 I P5 podran gaudir amb les nostres colònies d’unes vistes úniques dels nostres paisatges naturals, a l’única zona de Catalunya on es possible trobar volcans, d’una fauna i una flora especial i de la que podran aprendre-ho tot sobre la comarca gràcies al nostre equip expert en la zona. La Vall d’en Bas, la Fageda, Santa Pau, art romànic… l’escola de Lava Parc us espera.

Excursió a La Fageda d’en Jordà en carruatge

La Fageda d’en Jordà ha assolit un nivell de popularitat que la converteix en un dels punts principals d’interès per a totes les edats. Passejar pel seu territori és endinsar-se en un món totalment diferent. La Garrotxa es troba assentada sobre terres volcàniques, té un clima únic i especial de tota la Península Ibèrica. És gràcies a aquestes particularitats que ha nascut una joia natural sobre els volcans de la Garrotxa.

Al Lava Parc tenim els carruatges, amb els que us oferim un passeig per tots els racons del parc natural més conegut de la Garrotxa. El verd de les fulles contrasta amb el color negre de la terra en la que creixen, els raigs de la llum s’infiltren dibuixant formes i colors per tot el paisatge, els animals canten i parlen entre ells convertint-se en una fantàstica orquestra natural. Durant molts anys ha estat un punt d’inspiració per poetes i artistes reconeguts que aquí aconseguien trobar la bellesa i la pau que necessitaven per crear la seva obra.

El recorregut dels Carruatges és d’una hora i inicien el seu trajecte des de les 10h a les 13h, i de les 15h a les 18h, a la Carretera d’Olot a Sant Pau al costat de l’Àrea de Can Serra.

Descobreix de colònies els tipus de volcans de la Garrotxa

Omple d’emocions l’esperit dels nens i nenes de la classe portant-los de visita pels volcans d’Olot i els que es troben en aquest territori màgic. Disposem del Carrilet o el Trenet del Lava que realitza un recorregut per quatre volcans:

El Turó de la Pomareda

El volcà de la Pomareda, més conegut com el “Turó de la Pomareda”, és un petit volcà situat a prop de Santa Pau on podran veure a escala reduïda i detalladament com expulsava la lava, on anava, com i quan passava.  Al ser de menor tamany ha passat desapercebut i s’ha conservat en molt bon estat. En aquest volcà de la Garrotxa hi ha la colada de lava més recent de la zona.

El Volcà Croscat

És el volcà més conegut de La Garrotxa. Anys enrere va ser una font d’extracció de grava per a la construcció, això ha fet que presenti una curiosa obertura que li dona una aparença especial. Es tracta del volcà més alt de la zona. Els alumnes que vinguin de colònies a la Garrotxa podran veure amb total claredat les capes que formen el volcà (gràcies a l’obertura vertical que té).

El Torn

Es tracta d’un volcà amb un cràter totalment marcat. Aquest separa els cons del Puig Safont i del Puig de Martinyà.

Volcà de Santa Margarida

És un dels més especials, coneguts i visitats de la Garrotxa per l’ermita romànica que es troba al seu interior.

Dormir a la Garrotxa al Càmping Lava

Situat al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, estudiants i professors es sentiran com a casa. S’ubica al costat de les instal·lacions de Lava Parc, cuida tots els detalls perquè tots els visitants puguin gaudir d’una estada inoblidable. El menjar que ofereix el restaurant del Càmping Lava posa la seva atenció en oferir una dieta saludable pels infants.

La nostra granja educativa, els ponis de la Garrotxa, el Carrilet… Lava Parc és l’espai ideal perquè els nens aprenguin divertint-se i de forma saludable gràcies a les nostres colònies organitzades.