Un viatge pel poble de Santa Pau

Un viatge pel poble de Santa Pau

El nostre càmping està envoltat de molta bellesa, tenim la sort de gaudir d’un ambient únic, a un lloc inigualable. Per això, per a nosaltres, que les persones gaudeixin de l’entorn que ens envolta és fonamental i sabem que els nostres visitants ho aprecien molt.

Per a aquells que no coneixen molt la zona volem fer un petit viatge per totes aquelles que valen la pena visitar. Avui volem acompanyar-te en un viatge a l’edat mitjana, un viatge pel poble de Santa Pau.
Aquest municipi està situat a la zona de la Garrotxa. I molts turistes decideixen acostar-se per tres motius especialment: la seva arquitectura, la seva situació, en una zona volcànica privilegiada, i la seva gastronomia.

Arquitectura:
Els monuments i els seus carrers de caràcter medieval són un atractiu fonamental. Les muralles que envolten al municipi, les seves portes o el seu castell la converteixen en una zona d’extremada bellesa. Però no solament això, l’església de Santa María, una construcció gòtica del segle XV o la plaça major amb els seus arcs gòtics i romànics, també són interessants per als viatgers.

Situació:
La situació en la qual es troba el poble de Santa Pau, envoltada d’un paratge natural incomparable, la converteixen en un lloc magnífic per a tot tipus de rutes i excursions. Acostar-se a conèixer els volcans de Santa Margarida és una cosa que no et pot faltar en qualsevol ruta. També les excursions per la Serra de Finestres, caminar entre l’enigmàtica Fageda d’en Jordà són molt recomanables.

Gastronomia: 
I per agafar forces? La gastronomia de la zona es caracteritza per un aliment en particular, el fesol. Un tipus de mongeta que es conrea a Santa Pau, no pots anar-te’n sense provar-la. T’encantarà! És tan típic aquest ingredient a la zona que es fan fires per descobrir plats i passar unes jornades tradicionals com les d’enguany.
Si tens pensat passar uns dies per aquesta zona i gaudir de tot el que t’ofereix, el nostre Càmping Ecològic Lava té una zona d’acampada perquè poder gaudir de tot el que envolta el Lava Parc.

No t’ho pensis més, vine a descansar en plena naturalesa.