Rutes pel Parc Natural de la Garrotxa

Rutes pel Parc Natural de la Garrotxa

El preciós paisatge que ofereix el Parc Natural de la Garrotxa convida a conèixer tota la diversitat paisatgista d’una manera fàcil. Si ets amant del senderisme, estàs de sort, existeixen centenars de rutes per conèixer la Garrotxa a través d’aquests camins. Vine a descobrir la naturalesa gràcies Itineránnia, una xarxa composta de més de 2500 km de camins.El Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà formen part d’aquesta gran xarxa.

Senders de la Garrotxa


Des de l’Alta Garrotxa passant per la Vall de Hostoles fins a Besalú, els 700 quilòmetres que formen els camins, en aquesta zona, estan plens de tradició, de volcans dormits, de verdes muntanyes i de precioses viles medievals que no pots perdre’t.

Existeixen diferents desnivells, amb una major o menor dificultat. Abans d’aventurar-t’hi, informa’t bé de la dificultat que t’hi pots trobar. No tots compten amb la mateixa dificultat, per això has de saber quina d’aquestes rutes triaràs i la seva durada. Per exemple, has de saber si hi aniràs acompanyat amb nens o grans abans d’emprendre el trajecte.

Endinsa’t a conèixer la bellesa del territori, a gaudir de la seva gastronomia i història. A descansar en pobles d’ambient medieval, com els nostres allotjaments a Santa Pau i a practicar les activitats que més t’agradin de tot el que la zona convida. Amb Lava Parc podràs muntar a cavall, fer rutes amb carro per l’increïble bosc de la Fageda, rutes amb bici, en 4×4, segway i un llarg etcètera que et convidem a descobrir.

Durant tot l’any pots realitzar les rutes de senderisme que més t’agradin, trobar llocs amagats i estar en harmonia amb la naturalesa. La Via del Capsacosta, el camí de Sant Jaume, el camí ral de Vic a Olot són opcions de gran recorregut que també pots realitzar a la Garrotxa.

Si decideixes fer-ne alguna, no t’oblidis que el nostre càmping està a la teva disposició durant tot l’any. Àrea de pernocta, acampada o bungalows són les opcions que trobaràs per descansar després d’un o diversos llargs dies de caminada.


T’hi esperem.