Parc Lava Kids: Diversió a la Garrotxa

Parc Lava Kids: Diversió a la Garrotxa

Destinat a famílies i grups, Parc Lava Kids, és un espai per divertir-te amb els que més estimes. El trobareu a Santa Pau, al bell mig de la Garrotxa. Un punt de trobada per realitzar activitats saludables i d’oci al cor de la natura. Un parc ple d’alegria per a totes les edats.

Parc Lava Kids es troba a la zona d’un dels càmpings a la Garrotxa amb bungalows més coneguts: Càmping Lava.

A Parc Lava Kids podreu gaudir d’un munt d’activitats que us entusiasmaran:

Circuit per a kick scooters: dins de la greda del parc i ajustat a les feixes que presenta el propi terreny, muntem un circuit per a les kick scooters.

Camí dels sentits: un camí dins l’entorn de la muntanya on podreu caminar envoltats de natura, trepitjant i tocant diferents elements naturals, seguint un circuit marcat amb les corresponents fites informatives.

Pista americana: un espai adjunt al vessant de la muntanya que consta de diferents obstacles que cal superar per arribar a tocar la campaneta final. Aquesta activitat aprofita i proposa un punt de competició. Molt a prop del millor càmping a la Garrotxa: el Càmping Lava.

Paintball Laser Tag: un entorn adaptat amb espai d’amagatalls per dur a terme una frenètica batalla de làsers! Un joc per a tots els públics que no embruta ni fa mal. Es gestiona per un ordinador i no utilitza cap tipus de projectil.

Llits elàstics: un espai destinat a saltar que conté dos llits elàstics de salt individual amb la seva xarxa de protecció.

Circuit de geocatxing: un conjunt de fites amagades per l’espai que cal localitzar mitjançant un mapa i un seguit de pistes.

Slackline: un espai per a la pràctica de l’esport d’equilibri sobre una cinta.

A Lava Parc Kids podràs també celebrar el teu aniversari.

Un món de noves aventures i experiències us esperen al cor de la natura. Un espai acollidor per divertir-se en grup o en família… us donem la benvinguda a Lava Parc Kids!