Noves promocións del Camping Lava y Activitats Garrotxa

Noves promocións del Camping Lava y Activitats Garrotxa

Cada any intentem que els nostres clients se sentin bé amb nosaltres. Volem que gaudeixin de l’entorn i de la seva estada al nostre càmping i de les activitats que es poden fer per gaudir de la natura i de les nostres muntanyes volcàniques.  Per aquest motiu, a principis d’any intentem publicar diverses ofertes i descomptes que podeu consultar tant a la nostra web de Camping Lava com a Activitats Garrotxa.

Els nostres packs promocionals

A més de les ofertes puntuals, ens agrada plantejar anualment un seguit de packs per fer-te més fàcil la teva estada a Camping Lava. Per aquest motiu trobaràs diferents promocions fetes pensant en les famílies, els grups d’amics i en les parelles que vulguin venir a gaudir de la Garrotxa i l’entorn volcànic de la nostra àrea.

Ofertes al camping de la Garrotxa

La majoria de les nostres ofertes tenen com a principal objectiu que puguis gaudir d’una estada llarga al Camping Lava, sense preocuparte gaire dels preus. La nostra política d’empresa està enfocada en cuidar als nostres clients i per aquest motiu també plategem els packs perquè pogueu gaudir de la gastronomía de Santa Pau.

Consulta les nostres promocions i packs i si tens qualsevol dubte, trucan’s que estarem encantats d’atendre’t.