Moments divertits a Lava Parc

Moments divertits a Lava Parc

Compartir bons moments a Lava Parc amb la teva família o amics és una de les millors experiències que pots fer a qualsevol època de l’any. Practicar noves activitats, jocs curiosos o moure el cos de forma divertida són pràctiques saludables per deixar de costat tot l’estrès de la nostra vida y crear moments que mai oblidarem. Per això, explicarem una mica les diferents activitats que podeu trobar a les nostres instal·lacions.

El Lava Parc és un lloc màgic situat al costat de Càmping Lava, a Santa Pau. Per tant, ja podeu tenir en ment que és un lloc on abunden nous entorns naturals, que són ideals per desconnectar i relaxar-se. A més, els nens, que són els principals protagonistes, sempre s’ho passen en gran!

Làser Tag

El Làser Tag és una activitat al aire lliure enfocada al joc en equip. Els nens faran una mena de partida de Paint ball (sense pintura, ni projectils) per equips durant una estona i podran aprendre la importància de la coordinació en equip. Dintre del recinte hi haurà amagatalls i refugis naturals per protegir-se i divertir-se!

És important destacar que no hi ha projectils, sinó que les pistoles són làser, i quan aquestes donen al objectiu, l’ordinador de control avisa als nostres monitors per fer tornar a començar a la persona que ha rebut el toc amb el làser.

Activitats a favor de la conservació del parc natural de la Garrotxa

Com que al nostre costat es troba una dels parcs naturals més importants de Catalunya, el Parc Natural de La Zona Volcànica de la Garrotxa, volem conscienciar a tots els visitants sobre la importància de respectar la flora i la fauna d’aquest entorn tan especial 

Llits elàstics a la Garrotxa

Una de les activitats que més agrada als nens, sense cap mena de dubte, són els llits elàstics. Aquests llits són perfectes per fer gaudir d’estones divertides als nostres fills i que passin un dia genial… a tots els nens els hi encanta donar salts!

Durant els últims anys, s’ha vist una forta tendència per els esports d’equilibri, per això al Lava Parc optem també per afegir-nos a les noves tendències. En aquest cas, nosaltres vam optar per introduir una activitat d’slackline, un esport que qualsevol nen pot practicar y que va molt bé per la millora de la coordinació dels moviments psicomotor. Per això pensem que és una de les millors activitats que tenim.

Y en el cas dels pares, també teniu el vostre propi espai dintre del parc, que seria la zona del “chill out”. Un lloc on podreu descasar, parlar entre vosaltres mentre os preneu algun refresc o una altre beguda.

Us recomanem també viure propostes d’oci amb Activitats Garrotxa: Passeig en poni o cavall, en carruatge per la Fageda d’en Jordà, el trenet pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa…tot és diversió!

Us esperem!