La Garrotxa més activa es viu a Lava Parc

La Garrotxa més activa es viu a Lava Parc

El mot “garrotxa” prové del català antic i el seu significat en origen es refereix a un terreny rocós, aspre i on resulta difícil caminar. La Garrotxa a l’actualitat s’identifica amb la zona volcánica més famosa de la provincia de Girona. Una entorn que mereix la pena descobrir pels seus pobles medievals, per La Fageda d’en Jordà, per Castellfollit de la Roca… i per Lava Parc!

Els temps actuals han fet que els mòbils i dispositius electrònics ocupin gran part del nostre dia a dia. Una opció saludable és canviar els mòbils i dispositius electrònics pels jocs i les activitats d’oci a l’aire lliure. A Lava Parc volem posar un èmfasi especial perquè aquesta tònica sigui aixì gràcies a les nostres propostes. Una forma de descobrir el territori més volcànic de Catalunya de forma divertida.

Aprofitar amb amics i familiars els moments de contacte amb l’entorn natural de la Fageda és una experiència enriquidora. No és necessari que hi hagi bona cobertura. Dormir a la Fageda és una fantàstica opció.

Els animals sempre ens ofereixen grans lliçons per créixer a la vida com a persones.Visitar granges ens facilita poder relacionar-nos amb ells. Lava Parc ofereix aquesta opció. La interacció amb els animals ajuda a la formació de respecte a la natura dels infants.

Existeixen diverses opcions de càmpings a Olot però triar el Càmping Lava és la tria ideal. D’aquesta forma podeu accedir a Lava Parc a peu. Serà fàcil i còmode aparcar el cotxe i us podreu relaxar més encara envoltats de les colades de lava d’aquesta zona volcànica de la Garrotxa.

Muntar a cavall a la Garrotxa per la Fageda

El parc temàtic ofereix la possibilitat de muntar a cavall. Prendre contacte directe amb aquest noble animal és una terapia molt beneficiosa per la nostra salut. En el cas del més petits, per començar a connectar amb aquesta passió, fer un passeig en poni és una activitat educativa molt recomanable. La opció de visita granjes la trobareu també al menú d’oci de Lava Parc.

Un espai dedicat també perquè els que més estimeu de la casa puguin interactuar amb simpàtics i carinyosos animalets. Cabretes, conills, gallines, ànecs… un espai familiar per aprendre a respectar els animals i la vida diària en una granja. Una casa rural a la Garrotxa per gaudir d’una jornada inoblidable.

La Fageda en carro de cavalls és pura magia

Sobre la lava petrificada dels volcans apagats del parc natural de La Fageda sorprenen a tots els visitants els faigs més frondosos de la península ibèrica. Vorejant el volcà Croscat, des dels carros de cavalls perxerons hi ha una perspectiva única per gaudir d’aquest entorn únic. Les llegendes diuen que a La Fageda d’en Jordà viuen uns follets que donen sort als visitants. És molt difícil veure’ls, però al passejar en carro de cavalls per la Fageda, podreu sentir les seves bones vibracions.

¿On dormir a la Fageda?

Una vegada ho hagueu donat tot a Lava Parc, trieu el Càmping Ecològic Lava per reposar. Aquest camping és el preferit per tots els visitants de Santa Pau, el poble més entranyable de la zona. Teniu cobertura WiFi a tot el seu recinte però us recomanem que desconecteu del vostre dia a dia de missatges i trucades estressants, i gaudiu de l’aire pur i fresc de l’entorn natural de la zona que rodeja el volcà Croscat i els 40 cons que l’acompanyen en aquest paradís únic a la península.

Excursió a La Vall d’en Bas

Tant si esteu de visita a la zona d’Olot amb els amics o la familia, marqueu al mapa una parada a La Vall d’en Bas, a la capçalera del riu Fluvià. La Vall és el resultat de la unió de poblets antics que es va donar a l’any 1968 com la Pinya, Joanetes, el Mallol, els Hostalets i Puigpardines. Els pobles medievals més encissadors de la volcànica comarca us esperen a La Vall d’en Bas. 

Menjar a la Fageda

Després de la diversió a Lava Parc sempre és important recarregar energies amb un àpat suculent. Per això, us recomanem el restaurant Lava. Es troba a l’interior del recinte del parc temàtic i podreu gaudir de plats exquisits de cuina volcànica. Menjar sa i bo per gaudir en companyia dels amics i la família!

Les activitats més divertides de la Garrotxa us esperen a Lava Parc!