La Fageda d’en Jordà en família

La Fageda d’en Jordà en família

La Fageda d’en Jordà és un entorn natural atípic. La peculiaritat és la seva baixa altitud, ja que es troba a només 550 metres, una alçada molt poc freqüent per a aquest tipus d’arbres que normalment creixen a alçades molt més elevades. El seu creixement ha estat possible gràcies a que la fageda està instal·lada sobre un terreny volcànic (el Croscat) que li proporciona l’humitat necessària pel seu desenvolupament.

 

Diferents camins per descobrir el bosc

visitar la fageda olot

És molt fàcil accedir a la zona d’arbres i està perfectament condicionada perquè puguis visitar-la amb la teva família. De fet, els camins estan ben senyalitzats i els itineraris són molt fàcils. A més, molt a prop tens el centre d’informació on et podran recomanar sobre la ruta més adequada segons el teu nivell de forma física o el de la teva família, sobretot si vols visitar-la amb nens petits.

Maneres originals de ver la visita a la Fageda d’en Jordà

El mal pronòstic del temps el mal inici de temporada d'estiu

 

Per altra banda, existeix la possibilitat de visitar aquesta zona tan peculiar en carruatge. Una forma original, divertida i molt enfocada a les famílies amb nens petits. Durant la passejada s’explica cóm es va formar el bosc i es fan parades estratègiques per observar l’entorn i el paisatge.