Gaudeix del final de l’estiu en Lava Parc

Gaudeix del final de l’estiu en Lava Parc

Perquè volem que gaudeixis del Lava Parc tot l’estiu, hem pensat una promoció molt especial. Si ets dels que té vacances per finals d’aquest mes i principis de setembre, aquesta promoció és per a tu. Des del 24 d’agost i fins al 9 de setembre podràs venir amb la teva parella, la teva família o amb els amics a descansar al nostre entorn únic i natural. Agafaràs les forces que necessites per afrontar la tornada al cole o a la feina.

 

Lava Parc es troba situat al Parc Natural de la Garrotxa, podràs realitzar centenars d’activitats i desconnectar de la teva rutina diària fent aquelles que més t’agradin i també provant algunes noves. És un lloc ideal per gaudir amb qualsevol persona que li encanti la naturalesa, per redescobrir-se a si mateix i descobrir la flora i la fauna en tota la seva esplendor.

Passeja en cavall, perde’t per la Fageda, fes rutes pels pobles de la comarca, llepat els dits amb el menjar volcànic, refresca’t a les piscines naturals de Salt de Can Batlle, viatja al passat medieval de la zona, coneix Lava Parc des del cel, acosta’t a volcans, visita una església dins d’un cràter o recorre amb bicicleta preciosos paratges, un lloc per allunyar-te del dia dia i del soroll de les grans ciutats.

Gaudeix de les últimes de setmanes d’estiu amb nosaltres. Els nostres treballadors s’esforcen per aconseguir que els teus dies a Lava Parc siguin els millors d’any. Tenim un gran equip humà que estima als animals, comparteixen els seus dies amb ells i els cuiden perquè no els falti de res i puguin gaudir tant com tu.

Vine amb la teva caravana a una de les nostres parcel·les, a més els nens no paguen! O si ho prefereixes, allotja’t en un dels nostres còmodes bungalows de fusta, però no deixis passar de llarg nostra promoció Final d’estiu.

T’esperem!