Els ponis galopen a La Garrotxa

Els ponis galopen a La Garrotxa

Intel·ligents i amables, els ponis són cavalls petits, d’espessa melena i cos allargat, i molt forts encara que la seva grandària ens pugui fer pensar el contrari. Quan anem a conèixer el volcà Croscat en les activitats a La Garrotxa, els més petits de la casa es transformen en genets i ràpidament converteixen aquelles excursions en moments inoblidables.

És important destacar que no s’ha de confondre a un poni adult amb un jove poltre de cavall, perquè els joves exemplars de cavalls en els seus primers mesos de vida presenten la grandària dels ponis. Però les seves proporcions corporals són molt diferents. Principalment destaquen les seves cames extremadament llargues i el seu cos estret. Igualment el cap i els ulls del poltre mostren la joventut que no té un poni adult.

Els ponis tenen la mateixa noblesa que els seus parents més grans, i per això es converteixen sempre en els millors companys de viatge per les contrades volcàniques de la nostra zona. El seu origen el trobem a les poblacions de cavalls salvatges que es van desenvolupar fora de l’hàbitat preferit dels cavalls, en zones on el menjar era escàs o amb un clima extremadament dur. La reduïda grandària és obra de la selecció natural i d’una adaptació al mitjà.

Els ponis de La Garrotxa estan disposats a fer-vos passar estones inoblidables!