Aventures a Lava Parc

Aventures a Lava Parc

La Garrotxa és un lloc màgic, on podràs viure milers d’experiències noves i on podràs connectar amb la natura a la perfecció. Per això, el nostre parc de la diversió a la Garrotxa es centra tant en les activitats a l’aire lliure, per viure moments que no es poden aconseguir a la ciutat. I és que respirar l’aire pur de la Garrotxa farà que et sentis lliure, sense preocupacions.

Al Lava Parc ens preocupem tant pels nens com pels adults, per això tenim activitats que es poden fer conjuntament, per aconseguir crear moments en família i amb amics que siguin inoblidables.

Activitats del Lava Parc

Ens agradaria explicar-te una mica les activitats que ens encarreguem d’organitzar perquè vinguis i t’ho passis d’allò més bé amb els teus. Recorda que pots visitar el nostre compte d’Instagram per estar al dia de les nostres propostes.

Passeig en tren per la Zona Volcànica de la Garrotxa

El nostre trenet de la Garrotxa preferit s’encarrega de fer rutes amb tots vosaltres per ensenyar-vos bé tots els paisatges de la natura que envolten Santa Pau i Olot. En aquest passeig guiat veuràs tots els volcans més importants de la Garrotxa.

Aquests volcans a la Garrotxa porten inactius milers d’anys, per la qual cosa no t’hauràs de preocupar. És més, ara mateix podràs observar un gran ecosistema silvestre format tant per animals com per plantes.

Passeig en carruatge per la Fageda d’en Jordà

La Fageda d’en Jordà és un dels boscos més bonics del món, de manera que podràs gaudir de la ruta que nosaltres vam organitzar amb guies que us aniran explicant petits detalls que són molt interessants. A més, aquest bosc de faigs es pot dir que és únic al món, ja que ha crescut sobre una superfície volcànica, per això és un espai natural protegit.

Passeig en cavall amb guia per la Garrotxa

Una altra de les activitats estrella són les passejades a cavall per la zona del volcà Croscat. Aquest volcà és el més coneguts de tots els que podem trobar a la Garrotxa, per la seva forma de ferradura que va ser formada per una gran colada de lava que queia per una vessant de la muntanya. A més, si voleu connectar amb la natura, què millor pla que aquest?

Ponis a la Garrotxa

Evidentment, els més petits no podran muntar a cavall, però tot i així no hi ha problema, ja que els nostres ponis són molt amics dels nens. Els encanta que els donin de menjar i que els passegin. Per això també hi ha rutes per als nens petits en poni.

Passeig en Segway

Si voleu gaudir d’un passeig en Segway per la Zona Volcànica de la Garrotxa també podeu contactar amb nosaltres. Ens encarregarem de posar-te un guia perquè et ensenyi les rutes de la zona volcànica en Segway. I no et preocupis perquè els nostres Segway estan fets per caminar per terrenys de camp!

Aventures a la Garrotxa per a escoles

També has de saber que tenim un servei que organitza les colònies dels col·legis. A dia d’avui han estat molts els col·legis que han confiat en nosaltres perquè els organitzéssim les activitats, l’allotjament, el temps lliure, … I la gran majoria ha quedat més que satisfet amb el nostre treball, pel que som un parc en el que podeu confiar plenament.

Menjar a Lava Parc

El Lava Parc té un restaurant propi: el Restaurant Lava a la Garrotxa, un lloc on podreu degustar plats catalans amb productes de la terra i de km0, de manera que la qualitat del menjar és excel·lent.

També podeu optar per menjar a Santa Pau, en concret al Restaurant Cal Fesol, un altre dels nostres llocs preferits, on podreu degustar molta varietat de plats relacionats amb les mongetes blanques. Si o interessa menjar en un d’aquests dos llocs us recomanem que us passeig pel nostre article on parlem en profunditat sobre aquests dos restaurants.