972 680 358 - 654 190 970 - info@lavaparc.com

Àrea Escoles

Àrea Escoles per Lava Parc Garrotxa

Àrea Escoles per Activitats a la Garrotxa Volcans i Fageda per gaudir amb l’escola i els companys

Àrea Escoles per Lava Parc a la Garrotxa A través d’aquestes Activitats a la Garrotxa, els nois de P3,P4 i P5 podran gaudir d’una estada a la nostra comarca apropant-los a la bellesa única d’aquests paratges naturals, la zona volcànica de la Garrotxa i la Fageda d’en Jordà.
Amb els Carruatges oferim un passeig per la Fageda d’en Jordà, un dels punts més destacats del Parc Natural degut a la seva bellesa on el verd contrasta amb el negre de la terra volcànica i que ha inspirat a il·lustres poetes i artistes amb el seu particular encant, que varia amb el pas de les estacions. El recorregut dels carruatges és d’una hora de durada i surten cada dia a les 10h. 11h. 12h. 13h. 15h. 16h. 17h. i 18h. a la Carretera d’Olot a Santa Pau km4. Àrea de Can Serra.

Àrea Grups per Activitats a la Garrotxa Per conèixer millor la zona volcànica disposem del Carrilet que fa un recorregut per quatre volcans: el Croscat, el “Pomareda”, el “Torn” i el Martinyà. El carrilet disposa de megafonia durant tot el recorregut. També té un punt de parada on el guia els farà tota una explicació de la zona.. El recorregut del carrilet té una durada d’uns 50 minuts i surt cada dia a les 11h. 12h. 13h. 16h. 17h. i 18h. Surt de crta Olot a Santa Pau km 7. Càmping Ecològic Lava.

Les rutes a cavall permeten endinsar-se en un paratge de gran bellesa natural com és la vall de Batet i la zona volcànica. Els recorreguts són d’uns 45 minuts i van acompanyats de guia. El preu és de 21.00 euros per persona.

També fem rutes en ponis, 15 min 5,00€ i 30 min. 10,00€.

Àrea Escoles per Lava Parc Garrotxa

Àrea Escoles per Lava Parc a la Garrotxa oferim el restaurant del Càmping Ecològic  Lava, al costat mateix del carrilet, on podreu gaudir
d’un menú típic de la zona pensat amb els nens.

Esperem que aquestes activitats permetin poder programar d’una jornada per conèixer millor un indret únic al nostre país com és el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Us podem fer paquets a mida a partir de les vostres necessitats.

 

ACTIVITATS GARROTXA TAMBÉ ET POT OFERIR:

  • Carruatges de la Fageda
  • Ponis de la Garrotxa
  • Passejades a cavall
  • Granja
  • Bicicletes

 

Copyright © 2014 Tots els drets reservats. Avís legal