Això és un espai privat que només es pot accedir si tens una clau d’accés

Àrea Agències per Lava Parc Garrotxa

Àrea Agències per Activitats a la Garrotxa Volcans i Fageda per gaudir tot l’ any a Santa Pau

Àrea Agencies un espai per grups i col.lectius

Àrea Agencies un espai per grups i col.lectius per Lava Parc a la Garrotxa A través d’aquestes Activitats a la Garrotxa, els seus clients podran gaudir d’una estada a la nostra comarca apropant-los a la bellesa única d’aquests paratges naturals, la zona volcànica de la Garrotxa i la Fageda d’en Jordà.

Amb els Carruatges oferim un passeig per la Fageda d’en Jordà, un dels punts més destacats del Parc Natural degut a la seva bellesa on el verd contrasta amb el negre de la terra volcànica i que ha inspirat a il·lustres poetes i artistes amb el seu particular encant, que varia amb el pas de les estacions. El recorregut dels carruatges és d’una hora de durada i surten cada dia a les 10’00h. 11’00h. 12’00h. 13’00h. 15’00h. 16’00h. 17’00h. i 18’00h. a la Carretera d’Olot a Santa Pau km 4. Àrea de Can Serra.

Àrea Grups per Activitats a la Garrotxa Per conèixer millor la zona volcànica disposem del Carrilet que fa un recorregut per quatre volcans: el Croscat, el “Pomareda”, el “Torn” i el Martinyà. El carrilet disposa de megafonia durant tot el recorregut. També té un punt de parada on el guia els farà tota una explicació de la zona.. El recorregut del carrilet té una durada d’uns 50 minuts i surt cada dia a les 11’00h. 12’00h. 13’00h. 16’00h. 17’00h. i 18’00h. Surt de carretera d’Olot a Santa Pau km 7. Càmping Ecològic Lava.

Les rutes a cavall permeten endinsar-se en un paratge de gran bellesa natural com és la vall de Batet i la zona volcànica. Els recorreguts són d’uns 45 minuts i van acompanyats de guia. El preu és de 25.00 € per persona.

També fem rutes en poni, 30 min. 12,00€.

Àrea Grups per Lava Parc a la Garrotxa oferim el restaurant del Càmping Ecològic  Lava, al costat mateix del carrilet, els seus clients podran gaudir d’un menú típic de la zona.

Àrea Agencies un espai per grups i col.lectius

També els oferim una degustació d’embotits de la zona, i si volen, poden provar els típics fesols de Santa Pau.
Esperem que aquestes activitats permetin als seus clients conèixer millor un indret únic al nostre país com és el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Us podem fer paquets a mida a partir de les vostres necessitats.

 

TOURS VOLCANS AGÈNCIES

 

 

ACTIVITATS GARROTXA TAMBÉ ET POT OFERIR:

  • Carruatges de la Fageda
  • Ponis de la Garrotxa
  • Passejades a cavall
  • Granja
  • Bicicletes