Allotjaments per al Lava Parc: On dormir a la Garrotxa?

Allotjaments per al Lava Parc: On dormir a la Garrotxa?

Lava Parc és uns dels espais més divertits de tota la Garrotxa, gràcies a totes les activitats que es poden realitzar. I on dormir a la Garrotxa? Per això avui us volem informar sobre els llocs recomanats per descansar i poder gaudir de les nostres propostes d’oci i diversió durant uns dies.

Càmping Lava

Un dels millors llocs per passar gaudir de la natura de la Garrotxa és el Càmping Lava, ja que el trobem al costat de les nostres instal·lacions. A Càmping Lava a la Garrotxa ens podrem allotjar amb la nostra caravana, autocaravana o furgoneta camper, o reservant un dels seus bungalows o lodges que estan totalment equipats amb tot el que necessites.

A més, en el recinte del Lava podràs fer activitats esportives, ja que disposa  d’instal·lacions molt ben preparades amb porteries de futbol i cistelles per jugar a basket. També pots optar per menjar al seu restaurant, que es el Restaurant Lava, o pots fer una barbacoa al recinte de barbacoes que està habilitat per la gent que va a passar uns dies amb els amics o la família. És important destacar que totes les zones d’aquest càmping estan habilitades amb les mesures de seguretat necessàries per gaudir d’una estada còmode i tranquil·la.

Hostal Cal Fesol

Una altre opció és l’Hostal Cal Fesol, que es troba a 7 minuts en coche del recinte de Lava Parc. Aquest hostal a la Garrotxa és molt bona opció si el que vols és passar una o dos nits al poble de Santa Pau. A més, podràs fer turisme per la zona i descobrir una mica l’entorn natural tan bonic dels pobles de la Garrotxa.

Hotel Casa dels Poetes

Un bona opció és també l’Hotel Casa dels Poetes, que es troba també a Santa Pau i a 7 minuts del Lava Parc. Aquest hotel té tot el que necessites i més per relaxar-te i trobar la calma que necessites. I com en el cas anterior, podràs fer turisme per Santa Pau i els seus carrers medievals que encara es conserven.