Activitats escolars a la Garrotxa

Activitats escolars a la Garrotxa

Al Lava Parc oferim una oferta variada d’activitats destinades a escoles. Una didàctica i divertida proposta d’oci i diversió a la Garrotxa. Oferim propostes per grups diferents segons edats i cursos, grups inicials i infantils, de secundària, i per escoles dedicades a cicles formatius, tant per a grau mitjà com superior.

Oferim activitats per reforçar els vincles d’amistat i la formació dels joves amb diverses opcions: excursions amb carruatges, un passeig en un mitjà de transport antic, tirat per cavalls, amb la finalitat de descobrir els paisatges de la Fageda d’en Jordà, ja que aquest entorn natural és únic a la Península Ibèrica, nascut sobre la lava refredada de el volcà Croscat.

També podreu fer rutes amb el Carrilet Trenet pels volcans de la Garrotxa, una excursió pels volcans Croscat, el Torn, el Pomareda i el Martinyà amb una recreació de l’antic tram d’Olot-Girona. Una activitat per divertir-se aprenent acompanyats del guia que va informant per megafonia de les curiositats de la Zona Volcànica de la Garrotxa..

Per a les activitats de grups escolars infantils tenim els ponis de la Garrotxa, una experiència enriquidora per conèixer el volcà Croscat. Una aventura de 30 minuts per passar una bona estona amb aquests animals preciosos en un entorn que els deixarà amb la boca oberta.

Una altra proposta divertida i interessant per a les escoles és la granja d’animals on els joves podran gaudir d’una gran diversitat d’aus, cavalls, cabretes… i una àmplia varietat  d’espècies per poder visitar, observar i interactuar.

Us recordem també que Lava Parc és troba al cor de la natura, al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Us ajudarem a organitzar les colònies per la vostra escola i que els joves estudiants puguin gaudir amb els companys i professors d’una experiència inoblidable.