5 activitats pels nens a la Garrotxa

5 activitats pels nens a la Garrotxa

Lava Parc és un espai de joc on els nens poden practicar diferents activitats que fomenten l’esport i la millora de les condicions psicomotores, ensenyant alternatives molt divertides i diferents. Per això us recomanem que els vostres fills facin, sense cap mena de dubte, les següents activitats, que estan adaptades a qualsevol nivell. A més a més, s’ho passaran pipa!

Slackline

Lava Parc activitat Slackline Garrotxa

Una activitat molt divertida i saludable que recomanem que facin els vostres fills si venen al nostre parc és l’slackline. Aquest alegre esport incentiva a augmentar les capacitats psicomotores del seu cos, sobretot en millorar l’equilibri dels nens i nenes.

Llits elàstics

Si voleu que els vostres fills es diverteixin saltant, hauran de provar els nostres llits elàstics. Aquesta zona del Lava Parc és una de les més divertides, ja que els nens s’ho passen pipa saltant i rient.

Geocatxing

També us recomanem que els vostres fills facin activitats relacionades amb l’orientació i les aventures al cor de la natura. El geocatxing és perfecte per això, ja que és una activitat en la qual s’han d’orientar a través d’un mapa i buscar un tresor entre els arbres, les plantes i les flors del nostre entorn natural.

Laser Tag Paintball

Lava Parc activitat Laser Tag Paintball Garrotxa

Si us agrada la idea de fer paintball a l’aire lliure amb els vostres amics, nosaltres tenim una alternativa molt millor, el làser tag paintball. Aquesta activitat és igual que el paintball tradicional, però no s’utilitza pintura, sino un làser. D’aquesta manera podran gaudir d’una forma més segura i “més neta” de la diversió que ens regala la pràctica d’aquesta activitat.

Circuit patinets

Si els vostres fills són uns apassionats del patinet, també tenim el nostre propi circuit per a patinets. En ell podran fer salts i diverses tècniques, de forma segura, gaudint de la companyia dels seus amics. A més si esteu allotjats al Càmping Lava podreu practicar aquesta activitat diversos dies.
A la Garrotxa, la diversió té un nom propi: Lava Parc.